• LiFePO4 BATTERY Super Performance
  • LiFePO4 BATTERY Super Performance

LiFePO4 Featured Products

  • logo002

TENTANG KAMI

Zhejiang Jinkailai Anyar Energy Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji litium-ion jasa terpadu produsén batré profésional mimitian ti nalungtik tur ngamekarkeun, mroduksi, paking, sistem integral tina na jualan. Urang ngagunakeun bahan kualitas luhur ngahasilkeun sél urang. Ku kituna anu nanggungkeun ka kantor asuransi kinerja unggulan produk urang.

DIAJAR DEUI

Our LiFePO4 products' advantages

  • kasalametan

    kasalametan

    batré urang ngagaduhan sababaraha patén-patén nasional, design kaamanan sababaraha, ngaleungitkeun kaamanan disumputkeun bahaya.
  • lingkungan

    lingkungan

    bahan batré tanpa heavy metal, elemen polusi kimiawi kayaning asam sulfat, niatna promosi pangwangunan bumi héjo.
  • ékonomi suluh

    ékonomi suluh

    Dibandingkeun jeung batré asam kalungguhan, kamampuh hemat BBM efektip batré LiFePO4 téh leuwih ti 8%.
  • hemat energi

    hemat energi

    Nyepetkeun gas hibrid mobil urang nundutan beuki pinuh, handap sababaraha émisi zat ngabahayakeun leuwih ti 2/3.
  • siklus panjang waktos hirup

    siklus panjang waktos hirup

    The ngurangan jero 100% sél LiFePO4 bisa ngahontal leuwih ti 3500 kali, kahirupan desain 10 taun.
  • Low timer ngurangan

    Low timer ngurangan

    Laju timer ngurangan per bulan di antara 1-3% (éfék suhu lingkungan).
  • kakuatan kuat

    kakuatan kuat

    Jeung platform kerja tinggi jeung kurva tegangan lancar, batré LiFePO4 bisa ngaleupaskeun kapasitas nu leuwih dina lingkup tegangan loading kerja, sarta ayeuna kerja bakal leuwih kuat.
  • PlCC underwriting

    PlCC underwriting

    produk batré urang nu ditutupan ku PlCC, nu bakal ngawangun garansi kaamanan beuki kuat pikeun pamakéna urang.
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih mobil