• LiFePO4 BATTERY Super Performance
  • banner-0522-10
  • banner-0522-8

LiFePO4 Featured Products

  • logo002

TENTANG KAMI

Zhejiang Jinkailai New Energy Technology Co., Ltd was established in 2013, which is committed to high power lithium-ion battery technology research and development, battery production, battery assembling, power system integration and product sales as the high-tech enterprises.

DIAJAR DEUI

Our LiFePO4 products' advantages

  • kasalametan

    kasalametan

    batré urang ngagaduhan sababaraha patén-patén nasional, design kaamanan sababaraha, ngaleungitkeun kaamanan disumputkeun bahaya.
  • lingkungan

    lingkungan

    bahan batré tanpa heavy metal, elemen polusi kimiawi kayaning asam sulfat, niatna promosi pangwangunan bumi héjo.
  • ékonomi suluh

    ékonomi suluh

    Dibandingkeun jeung batré asam kalungguhan, kamampuh hemat BBM efektip batré LiFePO4 téh leuwih ti 8%.
  • hemat energi

    hemat energi

    Nyepetkeun gas hibrid mobil urang nundutan beuki pinuh, handap sababaraha émisi zat ngabahayakeun leuwih ti 2/3.
  • siklus panjang waktos hirup

    siklus panjang waktos hirup

    The ngurangan jero 100% sél LiFePO4 bisa ngahontal leuwih ti 3500 kali, kahirupan desain 10 taun.
  • Low timer ngurangan

    Low timer ngurangan

    Laju timer ngurangan per bulan di antara 1-3% (éfék suhu lingkungan).
  • kakuatan kuat

    kakuatan kuat

    Jeung platform kerja tinggi jeung kurva tegangan lancar, batré LiFePO4 bisa ngaleupaskeun kapasitas nu leuwih dina lingkup tegangan loading kerja, sarta ayeuna kerja bakal leuwih kuat.
  • PlCC underwriting

    PlCC underwriting

    produk batré urang nu ditutupan ku PlCC, nu bakal ngawangun garansi kaamanan beuki kuat pikeun pamakéna urang.
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House