• LiFePO4 BATTERY Super Performance
 • banner-0522-10
 • banner-0522-8

LiFePO4 Featured Products

 • logo002

RRETH NESH

Zhejiang Jinkailai New Energy Technology Co., Ltd was established in 2013, which is committed to high power lithium-ion battery technology research and development, battery production, battery assembling, power system integration and product sales as the high-tech enterprises.

MËSO MË SHUMË

Our LiFePO4 products' advantages

 • siguri

  siguri

  bateri ynë mori disa patenta kombëtare, dizajn të shumta të sigurisë, të eliminuar sigurisë rrezik fshehur.
 • mjedisin

  mjedisin

  Materialet bateri pa metaleve të rënda, elementet kimike ndotjes tilla si acidi sulfurik, promovuar fuqishëm ndërtimin e tokës së gjelbër.
 • ekonomia e karburantit

  ekonomia e karburantit

  Krahasuar me bateri acid plumbi, efektive aftësia kursimit të karburantit e baterisë LiFePO4 është më shumë se 8%.
 • Kursim energjie

  Kursim energjie

  Speed ​​up gazi hibrid e makines djegiet më të plotë, më të ulëta disa emisionet e substancave të dëmshme më shumë se 2/3.
 • Cikli kohë të gjatë të jetës

  Cikli kohë të gjatë të jetës

  Shkarkimi 100% të thellë e qelizë LiFePO4 mund të arrijë më shumë se 3500 herë, jeta e projektimit prej 10 vitesh.
 • Low vetë-shkarkimit

  Low vetë-shkarkimit

  Shkalla e vetë-shkarkimit në muaj në mes të 1-3% (efekti temperatura e mjedisit).
 • fuqi të fortë

  fuqi të fortë

  Me platformë të lartë të punës dhe kurbë pa probleme tensionit, bateri LiFePO4 mund të lëshojë më shumë kapacitet brenda intervalit të tensionit ngarkimit të punës, dhe e tanishme e punës do të jetë më e fortë.
 • PLCC nën shkrimin

  PLCC nën shkrimin

  Prodhimet tona bateri janë të mbuluara nga PLCC, e cila do të ndërtojë garanci më të forta të sigurisë për konsumatorët tanë.