• LiFePO4 BATTERY Super Performance
 • banner-0522-10
 • banner-0522-8

LiFePO4 Featured Products

 • logo002

ЗА НАС

Zhejiang Jinkailai New Energy Technology Co., Ltd was established in 2013, which is committed to high power lithium-ion battery technology research and development, battery production, battery assembling, power system integration and product sales as the high-tech enterprises.

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Our LiFePO4 products' advantages

 • безбедност

  безбедност

  Нашите батеријата доби неколку национални патенти, повеќе безбедност дизајн, елиминирање на безбедноста скриени опасности.
 • животната средина

  животната средина

  батеријата материјали без тешки метали, хемиски загадување елементи како сулфурна киселина, силно промовирање на изградба на зелени земјата.
 • економија на горивото

  економија на горивото

  Во споредба со батеријата на оловни, ефективна заштеда на гориво способноста на LiFePO4 батеријата е повеќе од 8%.
 • За заштеда на енергија

  За заштеда на енергија

  Забрза хибрид гас на автомобилот гори поцелосно, пониски неколку емисии на штетни материи повеќе од 2/3.
 • Долго циклус живот на времето

  Долго циклус живот на времето

  100% длабоко празнење на LiFePO4 клетки може да достигне повеќе од 3500 пати, дизајн животот на 10 години.
 • Ниско само-отпуштање

  Ниско само-отпуштање

  стапка на само-празнење месечно помеѓу 1-3% (температура еколошки ефект).
 • силна моќ

  силна моќ

  Со висока работна платформа и без напон крива, батерија LiFePO4 може да се ослободи повеќе капацитет во рамките на опсегот на вчитување работен напон, како и работна струја ќе биде повеќе силни.
 • PlCC преземениот ризик

  PlCC преземениот ризик

  Нашата батерија производи се опфатени со PlCC, која ќе се изгради повеќе силна гаранција за безбедноста на нашите корисници.