• LiFePO4 BATTERY Super Performance
  • LiFePO4 BATTERY Super Performance

LiFePO4 Featured Products

  • logo002

BABAGAN AWAKE DHEWE

Zhejiang Jinkailai New Energy Technology Co., Ltd punika lithium-ion layanan Integrasi Produsèn baterei profesional kiro-kiro saka nggoleki lan ngembangaken, prodhuksi, packing, sistem nggabungaken lan dodolan. Nggunakake bahan kualitas kanggo mrodhuksi sel kita. Supaya asuransi kinerja banget produk kita.

Sinau luwih

Our LiFePO4 products' advantages

  • safety

    safety

    baterei kita tak saperangan paten nasional, desain keamanan kaping, ngilangke safety didhelikake bebaya.
  • lingkungan

    lingkungan

    bahan baterei tanpa heavy metal, unsur polusi kimia kayata asam sulfat, banget mromosiaken construction saka bumi ijo.
  • bahan bakar ekonomi

    bahan bakar ekonomi

    Dibandhingake karo baterei asam timbal, kemampuan daya bahan bakar efektif baterei LiFePO4 luwih saka 8%.
  • saving

    saving

    Nyepetake gas Sato mobil Burns liyane kanthi, ngisor sawetara emisi bahan kimia mbebayani luwih saka 2/3.
  • siklus Long wektu urip

    siklus Long wektu urip

    Discharge jero 100% saka sel LiFePO4 bisa tekan luwih saka 3500 kaping, ing gesang desain 10 taun.
  • Low poto-discharge

    Low poto-discharge

    rate poto-discharge saben sasi antarane 1-3% (efek suhu lingkungan).
  • daya kuwat

    daya kuwat

    Kanthi platform apa dhuwur lan kurva voltase lancar, baterei LiFePO4 bisa ngangkat kapasitas luwih ing sawetara saka voltase loading digunakake, lan saiki apa bakal luwih kuwat.
  • PlCC underwriting

    PlCC underwriting

    produk baterei kita dijamin dening PlCC, kang bakal mbangun njamin safety luwih kuwat kanggo kita konsumen.
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House